Diensten

Ondernemen zonder de zorgen van uw boekhouding?

Uw boekhouding in goede handen vanaf €49 per maand

vinkjeBoekhouding en alle belastingaangiften
vinkjeVoor ZZP, eenmanszaak, VOF en B.V.
vinkjeAll in tarief

    Doe waar je goed in bent, wij zorgen voor de boekhouding


Persoonlijk

Persoonlijk contact en gedegen advies vinden wij heel belangrijk en zit daarom onbeperkt bij onze pakketten inbegrepen.

Helder

Onze all-in pakketten zorgen ervoor dat je altijd weet waar je aan toe bent, geen verassingen achteraf.

Deskundig

Wij zorgen voor alle belastingaangiften en je bent verzekerd van optimaal gebruik van alle belastingregelingen.

Mobiel

Met de gratis mobiele app heb je overal inzicht in je boekhouding en scan je makkelijk facturen in.


SMART Boekhouden

Boekhouden blijft voor veel ondernemers een noodzakelijk en kostbaar kwaad. Helaas kunnen wij de noodzaak niet wegnemen maar we maken het wel een stuk eenvoudiger en betaalbaarder. SMART boekhouden combineert de voordelen van online boekhouden met persoonlijk advies.

Door onze vaste maandbedragen weet je altijd waar je aan toe bent, geen verassingen achteraf. Aanleveren van facturen doe je op een manier die voor jou het makkelijkst is, via de gratis mobiele app, Whatsapp of E-mail. Samen met de automatische bankkoppeling zorgt dit ervoor dat je zo min mogelijk tijd besteedt aan je boekhouding.


ZZP / eenmanszaak

Heb je een eigen bedrijf? Dan komt er veel op je af. Als zzp’er of met een eenmanszaak ben jij in je eentje verantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen van jouw onderneming. De belastingdienst stelt strenge eisen aan de boekhouding maar heeft ook regelingen om het ondernemerschap te stimuleren. Wij zorgen dat je boekhouding vlekkeloos loopt en dat je belastingaangiftes verzorgd worden. 

V.o.f.

tekst

B.v.

tekstPrijzen


Budget

49/maand
  • Tot 400 mutaties per jaarBoekhoudpakketInstructie en support Onbeperkt adviesControle boekhoudingBTW aangifteIB aangifteIB aangfite partnerHulp bij toeslagen100 mutaties extra + € 5 p/m
Meer info

All-In B.V.

109/maand
  • Tot 400 mutaties per jaarBoekhouding verwerkenOnbeperkt adviesBTW aangifteIB aangifteIB aangfite partnerHulp bij toeslagenJaarrekeningVPB aangifteDeponering KvKNotulen AvA100 extra mutaties + € 10 p/mLoonstrook & LB + € 12,50 p/mHolding + € 29
Meer info